Informacija o promeni trasa linija 27E, 33 i 48

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže i revizionog vodovodnog šahta u Dragoslava Srejovića i Bulevaru despota Stefana, od 3. do 17. marta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

FAZA 1 – radovi na kolovozu Bulevara despota Stefana neposredno ispred zone raskrsnice sa Dragoslava Srejovića od 3. do 10. marta. Radovi podrazumevaju zauzeće trake za desno skretanje i srednje trake Bulevara despota Stefana neposredno ispred zone raskrsnice sa Dragoslava Srejovića, kao i dela saobraćajne trake Dragoslava Srejovića u zoni iste raskrsnice za smer prema Mitropolita Petra.

FAZA 2 – radovi na kolovozu Ulice Dragoslava Srejovića neposredno posle zone raskrsnice sa Bulevarom despota Stefana od 11. do 17. marta. Radovi podrazumevaju zauzeće desne saobraćajne trake Dragoslava Srejovića na delu od raskrsnice sa Bulevarom despota Stefana do raskrsnice Mitropolita Petra.

Za vreme radova u ovim fazama, Ulica Dragoslava Srejovića na delu od Mitropolita Petra do Bulevara despota Stefana biće jednosmerna prema Bulevaru despota Stefana. Linija 27E u smeru prema Mirijevu 4 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom. Vozila sa linija 33 i 48 u smeru prema Kumodražu i Miljakovcu 3 ići će Bulevarom despota Stefana, Mije Kovačevića, Dragoslava Srejovića, Mitropolita Petra i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, navedeno je u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *