Izmene linija javnog prevoza

U Ulici cara Nikolaja II, na uglu sa Ulicom vojvode Dragomira, došlo je do defekta na kanalizacionoj mreži koji je prouzrokovao oštećenje na kolovoznoj konstrukciji, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog mogućnosti da se oštećenje proširi i dodatno ugrozi učesnike u saobraćaju, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” će početi sanaciju kvara sutra od 8 časova.

Za vreme izvođenja radova, trolejbuske linije 21, 22 i 29, kao i autobuska linija 22A će biti privremeno ukinute.

Privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije 21A (kod 10021), 22A1 (kod 40022) i 29A (10029) koje će saobraćati od Trga Slavija do perifernih terminusa;

Privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija 22L (kod 20022) koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.

Vozila na linijama 83, E1 i 29N, kao i privremenim lokalnim linijama 21A, 22A1 i 29A će, umesto Ulicom cara Nikolaja II, saobraćati u smeru ka Crvenom krstu ulicama Makenzijevom, Maksima Gorkog, Kalenićevom, Mileševskom, Žičkom i dalje redovnim trasama trolejbuskih linija, dok će u smeru ka Trgu Slavija ići Žičkom, Mileševskom, Kičevskom, Kursulinom, Maksima Gorkog, Makenzijevom do Trga Slavija.

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta:
– „Maksima Gorkog” – u smeru ka periferiji, u Ulici Maksima Gorkog, neposredno po prelasku raskrsnice sa Uulicom cara Nikolaja II;
– „Radivoja Koraća” – u smeru ka periferiji, u Mileševskoj ulici, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa Ulicom Radivoja Koraća;
– „Kneza od Semberije– – u smeru ka Trgu Slavija, u Mileševskoj ulici, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa Ulicom kneza od Semberije.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *