„Karavan zimnice” ovog vikenda na pijaci „Palilula”

Ovog vikenda, u subotu i nedelju, 11. i 12. decembra, od 8 do 16 sati na pijaci „Palilula” biće održan „Karavan zimnice”, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogo drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom „Karavana zimnice” JKP „Gradske pijace” pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u lancu plasmana autentičnih domaćih proizvoda.

„Pijačni karavani na beogradskim pijacama” organizuju se od 2015. godine na centralnim gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu preduzeća, kako bi svi sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.