Konkurs za upis na Kriminalističko-policijski univerzitet

Konkurs za upis na Kriminalističk

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je Kriminalističko-policijski univerzitet u Beogradu objavio konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2022/2023. godini.

Konkurs za buduće studente odnosi se na studijske programe: Osnovne akademske studije kriminalistike, Osnovne strukovne studije kriminalistike, Osnovne akademske studije Informatika i računarstvo i Osnovne akademske studije Forenzičko inženjerstvo.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije sa završenom srednjom stručnom spremom stečenom u školi četvorogodišnjeg trajanja, odnosno sa stručnom spremom izjednačenom sa njom u skladu sa zakonom, međunarodnim sporazumom ili drugim opštim aktom, koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji naše zemlje u trenutku prijavljivanja na konkurs.

Pored opštih uslova konkursa, svi kandidati moraju ispunjavati i zakonom utvrđene bezbednosne uslove za prijem u radni odnos u Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i da ispunjavaju uslove u pogledu zdravstvenog stanja, psiholoških sposobnosti i ispita provere sklonosti i sposobnosti.

Konkurs je otvoren od danas zaključno sa 8. aprilom 2022. godine, a prijave se podnose putem elektronske platforme zaključno sa 8. aprilom do 15 časova.

Više informacija o uslovima konkursa i prijavu zainteresovani mogu naći ovde.

o-policijski univerzitet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.