Pijačni karavan zimnice ovog vikenda na pijacu „Đeram“

Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju, 23. i 24. januara „seli se“ na pijacu „Đeram“, saopštili su iz JKP “Gradske pijace”.

Svi posetioci Đeram pijace pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice tokom sezone menjaju lokacije, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace“ koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Karavan zimnice, pijaca Đeram 23. i 24. januara od 08 do 16 časova

Ulaz slobodan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.