Produženo radno vreme za izdavanje ličnih dokumenata

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, zbog početka letnjih godišnjih odmora i povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih i putnih dokumenata, produžilo radno vreme na upravnim poslovima u policijskim upravama.

Radno vreme je produženo u Policijskoj upravi za grad Beograd, u Ljermontovoj 12a, i to subotom od 7.30 do 20 časova, kao i nedeljom od 7.30 do 15.30 časova.

Takođe, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu, od nedelje, 9. maja, građani koji budu elektronski zakazali termin, moći će da podnose zahteve za izdavanje pasoša i ličnih karata nedeljom od 8 do 15 časova u zgradi SIV-a 3, u Omladinskih brigada 1, na Novom Beogradu.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu, u Bulevaru kralja Petra Prvog 11, od petka, 7. maja, građani će moći da podnose zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša svakog radnog dana od 7 do 21 čas.

U ovoj policijskoj upravi građani će moći i elektronski da zakažu termin za podnošenje zahteva za lična dokumenta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će, kao i do sada, radno vreme prilagođavati potrebama građana i u zavisnosti od zainteresovanosti građana dodatno otvarati šalterska mesta za prijem zahteva za izdavanje ličnih dokumenta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.