Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Cara Nikolaja II

Tokom izvođenja radova na izgradnji toplovodnog priključka u ulici Cara Nikolaja II u visini kućnog broja 1 u periodu od 16.04. do 18.04.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 1 – Radovi podrazumevaju zauzeće desne i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu;

Faza 2 – Radovi podrazumevaju zauzeće leve i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu.

Tokom izvođenja obe faze radova, ulica Cara Nikolaja II će biti pretvorena u jednosmernu na delu od zone raskrsnice sa ulicom Čuburska do zone raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • trolejbuske linije br. 19, 22 i 29, će biti privremeno ukinute;
  • privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije br. 22A i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa;
  • privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija br.22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.
  • vozila sa linija br. 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija br. 21A, 22A i 29A će umesto Ulicama Makenzijeva i Cara Nikolaja II saobraćati u smeru ka Trgu Slavija ulicama: Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunska, Baba Višnjina, Njegoševa, Kursulina, Makenzijeva i Trg Slavija, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase loristiti postojeća, kao i privremeno stajalište u ulici Cara Nikolaja II kod broja 31 u smeru ka Trgu Slavija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.