Promena trasa linija javnog prevoza tokom izvođenja radova

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne kišne kanalizacione mreže u Ulici Teodora Hercla u Zemunu, od sutra do 22. aprila doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi po fazama, te će se u prvoj fazi izvoditi radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje Ulice Teodora Hercla, na delu od Ulice Tošin bunar do Novogradske ulice, kao i raskrsnice ulica Teodora Hercla, Novogradske i Prvomajske. U drugoj fazi izvodiće se radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje Ulice Teodora Hercla, na delu od Ulice Tošin bunar do Novogradske ulice.

Tokom izvođenja obe faze radova, vozila sa linije 15 saobraćaće u oba smera Vrtlarskom, Senskim trgom, Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovno.

Vozila sa linija 18 i 78 će u oba smera saobraćati ulicama Tošinim bunarom, Senskim trgom, Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta, osim stajališta „Prilaz” u Ivićevoj ulici, kao i novouspostavljena stajališta: u smeru prema Prvomajskoj stajalište „Gornjogradska 1” na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom, a u smeru prema gradu stajalište „Prvomajska 1” u Gornjogradskoj, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom ulicom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.