Sistem zamene i dopune kartica za javni prevoz funkcionisaće uobičajeno i u narednom periodu

Gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević rekao je danas da se, kada je u pitanju dopuna postojećih kartica za prevoz, ništa neće menjati.

– I u narednom periodu sistem će funkcionisati uobičajeno i bez ikakvih problema. Sve kartice mogu da se dopune na svim prodajnim mestima na kojima je to moglo da se uradi i do sada. Pozivam građane da najnormalnije menjaju kartice koje su istekle i da dopune obave na uobičajenim mestima.

Sugrađanima starijim od 65 godina, a njih je 46.000, kojima je kartica istekla jer je rok važnosti tri godine, omogućili smo da od 31. decembra mogu da obave dopunu i na stare kartice, koje će važiti do 1. juna, a prilikom zamene starih za nove dopuna će im biti automatski preneta na nove kartice, tako da će im karte za prevoz važiti praktično tokom cele 2021. godine. To smo uradili zbog postojeće epidemiološke situacije. Pozivam ih da bez potrebe ne odlaze na mesta za vađenje kartica, s obzirom na to da ćemo im omogućiti da svoju godišnju pretplatnu kartu uplate na postojeću karticu – kazao je Vasiljević.

Izvor: Beonfo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.