Sredom za đake besplatan ulaz na bazene

Pored sportsko-rekreativnih programa – škole plivanja i rekreativnih kampova koji se za beogradske đake realizuju u sportskim centrima, od 6. jula počinje i program besplatnog korišćenja otvorenih bazena sredom, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Sportski centar „Tašmajdan”, Zavod za sport i medicinu sporta – „Košutnjak”, Javno preduzeće Sportski centar „Olimp – Zvezdara”, Sportski centar „Voždovac”, Javno preduzeće Sportski centar „Novi Beograd”, Ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture Sportski centar „Ljubomir Ivanović Gedža”, Javno preduzeće Sportsko-kulturni centar „Obrenovac”, kao i Privredno društvo „25. maj – Milan Gale Muškatirović” obezbediće besplatno korišćenje bazena jedan dan u nedelji (sreda) za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu tokom letnjeg raspusta. Ovaj program počinje 6. jula i traje do 31. avgusta.

Ukoliko vremenske prilike ne omogućavaju realizaciju besplatnog korišćenja bazena sredom, sportski centri mogu da odrede i dodatne dane za besplatno korišćenja bazena.

Besplatan ulaz na bazen učenik ostvaruje na osnovu uvida u đačku knjižicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.