Starogradska zima u Parku vojvode Vuka

I ove godine na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, organizovan je novogodišnji program od 17. decembra do 23. januara.

Posetioci će imati priliku da đuskaju uz muziku domaćih di-džejeva, raspevaju se na nastupima naših muzičkih zvezda, dovedu svoje mališane na kreativne radionice, druženje sa junacima iz bajki i koncerte posebno osmišljene za njih. U Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi radionica za sve uzraste – od crtanja do radionica eteričnih parfema. I najslađe za kraj – biće tu i 10 gastro kućica najboljih beogradskih restorana koji će pripremiti najukusniju hranu za sve nas. “Loco Chef”, “Ž Burger”, “Inbox libijska kuhinja”, “La Taqueria” i mnogi drugi upotpuniće događaj najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima!

Svaki dan Starogradske zime posebno je isplaniran i biće ispunjen brojnim zanimljivim aktivnostima za sve – od druženja sa Deda Mrazom i Dizni junacima, preko kreativnih radionica i za najstarije i za najmlađe, do različitih predstava i koncerata. Čeka nas pravo praznično raspoloženje i buđenje novogodišnjeg duha!

Prvog dana manifestacije, 17. decembra od 17 časova u Parku vojvode Vuka čekaju nas Deda Mraz i di-džej Tica sa kojima ćemo se zagrejati i svečano otvoriti manifestaciju! Tokom večeri uživaćemo u predstavi Nacionalne fondacija za igru, koncertu za decu Leontine i hora “Čarolija”, a vrhunac večeri biće koncert “Lexington” benda!

Prvi dan je samo uvod u sjajno isplaniran program prepun kvalitetnog sadržaja za sve, a za celokupan program i detalje pratite Starogradsku zimu na društvenim mrežama! Zapratite Starogradsku zimu na Instagramu i Fejsbuku i povedite mame i tate, bake i deke, decu, prijatelje ili simpatiju na pravo mesto. Vidimo se na Starogradskoj zimi u Parku vojvode Vuka!

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, Mondo, Adria Media magazini i Muzej primenjenih umetnosti.

Izvor: Beogradske vesti / opština Stari grad

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.