Upravljali vozilom bez vozačke dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali vozilom bez vozačke dozvole, dok je jedan od njih bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajni policajci su u 22.37 časova u Ulici Maksima Brankovića u Batajnici zaustavili 23-godišnjeg vozača automobila „reno klio“ koji, kako je proverom utvrđeno, nije imao izdatu dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

Takođe, saobraćajna policija je oko ponoći u Novom Beogradu, u Ulici Partizanske avijacije, zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača automobila „ford“ koji nije posedovao dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

Policija je oko 00.15 časova u Ulici Hadži Prodanova na Vračaru zaustavila 20-godišnjeg vozača motocikla. Proverom je utvrđeno da nije imao vozačku dozvolu za kategoriju vozila kojom upravlja, dok je droga testom ustanovljeno da je pozitivan na kanabis.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, saopštili su iz MUP-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.